• PERNIAGAAN INTELLIGENT


  I-intelligent menyediakan landasan perniaggan berkonsepkan Networking + E-Dagang untuk merialisasikan impian menjadi jutawan yang memiliki aset-aset tetap hingga sepanjang zaman.
 • PRODUCT

  Batu permata Tourmaline yang berkhasiat digunakan di dalam i-Flusk i-intelligent untuk mendapatkan air minuman yang lembut, berion negative dan bersifat alkali.
 • TEAM WORK

  I-Intelligent menubah keperibadian individu menjadikan satu pasukan yang berdaya saing, produktif serta berkualiti bagi menguasai pesaran dunia pasaran global.
 • Manfaat mengunakan Alkaline Water Pitcher

  • Meningkatkan Tahap Tenaga
  • Meningkatkan Imunitasi
  • Memperlambatkan Proses Penuan
  • Rawatan Perbagai penyakit dan _membantu orang sihat menjaga _kesihatan
 • KEJAYAAN DAN KEKAYAAN KEKAL

  I-Intelligent bukan melahirkan Jutawan pendapatan terkumpul, tetapi menjadikan Jutawan sampai bila-bila dan memiliki aset-aset yang diwarisi tanpa had zaman, I-Intelligent satu syarikat yang berjaya mencipta formula Jutawan sebenar.
 • PERLANCONGAN

  Pakej percutian yang disediakan oleh I-Intelligent akan dinikmati kepada semua yang layak tanpa paksaan, yang penting semua merasai pelancongan sebenar.

_________

We have 2 guests online

Warning: Parameter 1 to modSlideMenuHelper::buildSlideXML() expected to be a reference, value given in /home/iintelli/public_html/iintelligent/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Joomla Slide Menu by DART Creations


FIRMAX-3 kandungan Semulajadi
Written by Jason
Thursday, 02 February 2012 13:15
PDF Print E-mail

KANDUNGAN SEMULAJADI FIRMAX-3


kigelia

Kigelia Africana Extract
Kigelia membantu menegang dan melembutkan kulit, Tindak balasnya dengan hormon berkeupayaan  menghilangkan sel parut seterusnya mengembalikan ketegangan dan keanjalan kulit.


manjakani

Manjakani
Manjakani membaiki tisu mukosa dan sebagai pencegah jangkitan. Manjakani juga membantu dalam proses pemulihan tisu yang rosak.


pegaga

Pegaga (Centella Asiatica)
Tinggi Vitamin A and C. Membantu proses keratinization dan penyembuhan.Menggalakkan sintesis kolagen secara semulajadi.


wildyam

Yam Liar (Dioscorea Villosa)
Kandungan aktifnya, diosgenin boleh ditukarkan kepada phytohormone dengan aktiviti progesterone. Meningkatkan metabolisma. Antioksida dan merehatkan otot.

aloevera

Aloe Vera
Agen pelembap dalam produk penjagaan kulit. Menegang, merangsang dan membaharui kulit untuk
kelihatan muda.

 

apple

Sel Asas Epal
Kandungan sel asas dalam Epal adalah tinggi. Sel asas tumbuhan seperti sel asas manusia berupaya untuk membentuk sel yang baru.

 

tongkat ali

Tongkat Ali
Eurycoma longifolia diakui membantu dalam pembentukan testosterone, Ia digunakan untuk merawat erectile dysfunction dan pulmonary arterial.

 

soya

Ekstrak Soya
Soya mempunyai kandungan yang hampir sama dengan hormon wanita, kandungan aktif isoflavones boleh ditukarkan kepada pytohormone oleh estrogen. Selain itu ia membantu dalam masalah endocrine, sintesis collagen, juga sebagai agen pemutih dan pelembap.

 

collagen

Kollagen
Kollagen membantu proses pengantian  “soft tissue” dan kartilage yang rosak.  Menggantikan sel parut dengan sel yang baru dan sihat.

vita

Vitamin A
Membantu kulit melawan kerosakan akibat radikal bebas. Vitamin A larut dalam lemak membantu pembentukan sel baru kulit.

vitb3

Vitamin B3
Vitamin B3 diperlukan untuk pernafasan sel, membantu penghasilan tenaga dan metabolisma karbohidrat, lemak dan protin, peredaran darah yang sempurna dan kulit yang sihat. Berkesan untuk merawat kadar kolesterol darah dan mencegah sakit jantung. Ia juga digunakan untuk merawat kencing manis, sakit sendi dan juga migrain.

vitb5

Vitamin B5
Vitamin B5 berperanan mengawal kandungan kolesterol jenis (LDL, HDL) di dalam salur darah. Selain lemak, Vitamin B5 juga digunakan oleh badan untuk proses pemecahan karbohidrat dan protin kepada tenaga. Juga kebiasaannya digunakan dalam merawat dan mencegah jerawat.

vite

Vitamin E
Membantu mengurangkan kesan “stretch marks” juga menghalang kesan “age spots”, mengimbangi minyak pada kulit, mencegah lembapan hilang dari kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit.

Last Updated on Thursday, 02 February 2012 13:45
 

 • News

  Perlantikan Center Baru
 • Modal RM30K diskaun RM2,000 (money back guarantee 100%). Free laptop.
 • Kepada Introduser perolehi RM1,000.
 • Tempoh promosi 2 minggu sahaja bermula 21hb Mac - 3 April 2011.